2009-10-12. Blue Tax Group S.A.: Leasingonline.pl – dostęp do wszystkich ofert leasingowych 2009.11.16

9. października br. Zarząd Blue Tax Group S.A. uruchomił portal leasingonline.pl, którego ideą  jest dostęp do pełnej, dostępnej na rynku oferty produktów leasingowych za pośrednictwem Internetu. Portal przeznaczony jest przede wszystkim dla przedsiębiorców, którzy bezpłatnie będą mogli uzyskać poradę, który z produktów jest dla nich najkorzystniejszy, dopasowany do ich potrzeb i możliwości.

Nowy portal internetowy, do którego domeny prawo użytkowe posiada Blue Tax Group S.A., ma za zadanie wskazać małym i średnim przedsiębiorcom, jaki produkt finansowy będzie dla nich najkorzystniejszy, jeśli chodzi o sfinansowanie i sfinalizowanie zakupu pojazdów, maszyn, urządzeń niezbędnych w prowadzeniu biura, specjalistycznego sprzętu medycznego i innych.

Atutem portalu jest dostęp do wszystkich ofert leasingowych i ofert kredytowych na inwestycje bez wychodzenia z domu. Za pośrednictwem leasingonline.pl Klienci będą mogli sprawdzić dostępną na rynku ofertę produktów leasingowych i kredytowych najbardziej znanych na rynku firm leasingowych i banków. Będą mogli sprawdzić, czy bardziej opłaca się im wziąć leasing, czy kredyt na daną inwestycję.

Po przesłaniu krótkiego formularza zgłoszeniowego Klient otrzyma najatrakcyjniejszą ofertę, wybraną spośród wielu ofert firm leasingowych i banków. Po zaakceptowaniu oferty wszelkie formalności związane z podpisaniem umowy i sfinalizowaniem transakcji na zakup danego sprzętu są realizowane u Klienta.

„Często Klienci nie mają czasu na zapoznanie się ze wszystkimi, dostępnymi na rynku ofertami firm leasingowych, czy banków. Często, chcąc szybko sfinalizować inwestycję, zapoznają się  maksymalnie z trzema ofertami, nie mając gwarancji, że akurat te oferty najbardziej odpowiadają ich możliwościom i preferencjom. Leasingonline.pl pozwoli im na zapoznanie się z jedną ofertą, ale ofertą wybraną spośród wszystkich, dostępnych na rynku. Oferta otrzymana za pośrednictwem leasingonlnie.pl jest gwarancją dobrego wyboru; wyboru najkorzystniejszej oferty.” – powiedział Marcin Polak, zarządzający portalem leasingonline.pl

e-mail: asalach@bluetax.pl

tel. 071 716 41 85 w. 181