2009-02-05. Blue Tax Group S.A. w gronie Solidnych Firm 2009.11.13

Zarząd Blue Tax Group – Spółki działającej na rynku outsourcingu usług doradczo-finansowych dla małych i średnich przedsiębiorstw - informuje, iż 5. lutego br. podczas VII Finału Regionalnego województw dolnośląskiego i opolskiego Programu Gospodarczo-Konsumenckiego Solidna Firma Blue Tax Group S.A. została uhonorowana certyfikatem „Solidna Firma 2008”. Tym samym Spółka dołączyła do grona uczciwych, godnych zaufania przedsiębiorstw. Z rąk Marka Łapińskiego, Marszałka Województwa Dolnośląskiego wyróżnienie odebrał Mirosław Stanisławski, Prezes Zarządu Blue Tax Group S.A.

Program Gospodarczo-Konsumencki Solidna Firma działa od 2002 roku poddając dokładnej trzyetapowej weryfikacji dobrowolnie zgłaszające się firmy. Program ma na celu wyłonienie i stworzenie bazy godnych zaufania, uczciwych przedsiębiorstw oraz promowanie i pomoc w budowie ich pozytywnego wizerunku.

„Chciałbym serdecznie podziękować Kapitule Programu Solidna Firma za to prestiżowe wyróżnienie. Poddaliśmy się dobrowolnej ocenie, aby oficjalnie dołączyć do grona Solidnych Firm. Od lat budowaliśmy bazę naszych Klientów i wiemy, jak cenne jest dla nas ich zaufanie. Wyróżnienie, jakie dziś otrzymaliśmy, jest dla nas dowodem na to, że obraliśmy dobrą drogę – uczciwości i rzetelności w biznesie, którą będziemy podążać dalej.” – powiedział Mirosław Stanisławski, Prezes Zarządu Blue Tax Group S.A.

„Wierzymy, że wyróżnienia, jakie otrzymaliśmy w tym roku – „Solidna Firma”, „Przejrzysta Firma”potwierdzają naszą wiarygodność i uczciwość zarówno w oczach naszych Klientów, jak i inwestorów. – dodał prezes Mirosław Stanisławski.

W tym roku Blue Tax Group S.A. otrzymała również certyfikat „Przejrzysta Firma 2008” nadawany wiarygodnym finansowo spółkom za publikację sprawozdań finansowych i przekazywanie ich głównemu organizatorowi konkursu – firmie Dan and Bradstreet Poland.

Od 6 lutego 2008 roku Blue Tax Group S.A. jest notowana na alternatywnym rynku GPW w Warszawie NewConnect.

Tel. 071 716 41 85 w. 181 e-mail: asalach@bluetax.pl